Gliserin Sabunları Ne İşe Yarar? Nelere Dikkat Edilmelidir?

Gliserin Sabunları Ne İşe Yarar? Nelere Dikkat Edilmelidir?

Gliserin sabunlar genellikle bitkisel ve hayvansal yağlardan üretilen doğal sabunlardır. Gliserin, doğal bir nemlendirici olarak bilinir ve cilde nemi çekme yeteneğine sahiptir, bu nedenle gliserin sabunları genellikle cildi kurutmadan temizlemeye yardımcı olabilir.

Dionesse olarak gliserin sabunlarımızın vücudunuza faydalarını sizler için anlatmak istedik.

Lifli Gül Sabunu 
Lifli Gül Sabunu 

Gliserin sabunu, ciltte su kaybına sebep olan cilt gözeneklerini doldurarak derideki su kaybına engel olur. Kuru ciltlerde kalıcı nem etkisi sağlar.

Hassas veya tahriş olmuş cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Ciltteki kızarıklıkları ve rahatsız edici özellikleri yok eder.

Bölgeyi temizlerken fazla yağı ve kirleri uzaklaştırır. 

Cilt korumasını güçlendirerek dış etkenlere karşı koruma sağlar. 

Doğal gliserin sabunu, sedef hastalığı, egzama gibi bazı cilt sorunlarına sahip kişilerin ciltlerini yatıştırır ve rahatlatır.

Kayısı Sabunu
Kayısı Sabunu

Gliserin, cildi kurutmadan ciltteki yağ bağlantılarını korumaya yardımcı olur. Akneli ciltler için çok faydalıdır.

Uçucu yağlar, gliserin sabunu içinde cilde daha hızlı etki eder.

Dionesse gliserin sabunları kimyasal katkı maddeleri, yapay renklendiriciler ve parfüm içermez. Bu da onları cilt dostu yapar. Testleri üniversite onaylı, vegan ve hayvan dostu ürünlerdir.

Kimyasal katkı maddesi içermedikleri için tüm cilt tipleri için uygundur. 

Her cilt tipini onarmak, gerekli ve güvenli temizliği yapmak gliserin sabunlar için genel bir özelliktir. 

Cildimize sürdüğümüz gliserin sabunlar görüntü de aynı olsa da içerik kalitesi bakımından farklılık gösterebilir. İçerik kalitesi kötü olan gliserinler cildinizi onarmak yerine hasar bırakır. Dionesse sabunları içerikleri ile üst kalitede bir markadır. Tüm sabunlarımızın detaylı içerik bilgileri ürün ilanlarında yazmaktadır.

%100 doğal uçucu yağlarla koku ve fayda gözetilerek formüle edilen Dionesse sabunları Brezilya'dan getirilen yüksek kalite dermatolojik killerle elde ettiği faydayı üst seviyeye çıkartmıştır. 

Lifli ve lifsiz tüm sabunlarımız bitkisel yağlardan elde edilen gliserin sabunlarıdır. Kuruluk yapmaz ve nemlendirme etkisi sağlar.

Gliserin sabunlarının faydaları ve içerikleri hakkında daha fazla bilgi almak için bize yazabilirsiniz. İyi günler dileriz!