Dudak Bakım Serumu Ne İşe Yarar? İçeriğindeki Maddeler Nedir?

Dudak Bakım Serumu Ne İşe Yarar? İçeriğindeki Maddeler Nedir?

Dudak Bakım Serumumuzun içeriğindeki birden fazla değerli aktif maddelerle, neden çok özel ve tek şişede birçok etkisi olduğunu sizlere anlatmak için bu yazıyı yazdık. Önemli bir tane aktif madde kullanarak serum yapmak yerine 4 tane aktif maddeyi sizler için aynı şişede bir araya getirdik. İçeriğindeki aktif maddelerin ne işe yaradığını, nelerden elde edildiğini sizlerle paylaşmalıyız diye düşündük.

Dudak Bakım Serumu
Dudak Bakım Serumu

İlk aktif maddemiz PCT Malus Domestica'dan başlayalım. PCT Malus Domestica, nadir bir İsviçre elma çeşidinden elde edilen elma kök hücrelerinin lipomozal preparatıdır. Lipomozal ne derseniz şöyle diyebiliriz, hücreye çok benzer yapılar oluşturarak etken maddenin vücut içinde etkili dağıtımını sağlayan teknolojidir. Bu elma kök hücresi epigenetik faktörler ve metabolitler bakımından zengindir, bu da hücrelerin uzun ömürlü olmasını sağlar. PCT Malus Domestica gerçek gençleşme için devrim niteliğinde bir performans gösterir.

PCT Malus Domestica'nın özelliklerine şöyle bir göz atacak olursak; cilt yoğunluğunu artırır, yeni dokular inşa etme kapasitesini korur, epidermal kök hücrelerin canlılığını artırır. Kronolojik yaşlanmayla mücadele eder.

Gelelim ikinci harikalar yaratan aktif maddemize: LIPerfection. LIPerfection dudakların hacmini ve hidrasyonunu artıran organik hardal filizlerinin saflaştırılmış bir özüdür. 

LIPerfection'ın tek bir uygulamadan sonra kan sirkülasyonunu artırdığı, dudakları dolgunlaştırdığı ve dudak hidrasyonunu artırdığı gösterilmiştir. Sonuç olarak LIPerfection dudakların görünümünde, belirginliğinde ve renginde bir iyileşme ile sonuçlanır.

Üçüncü aktif maddemiz PolyFructol Plus, kuru cildi anında ve derinlemesine nemlendirir. Cildin sıkılığını artırır. Cilt bariyerini korur ve yeniler. Dudaklarınızın nemli kalması ve sıkı durmasını sağlayan aktif maddemizdir. 

Ürünün içeriğindeki bir diğer aktif madde ise Niacinamide. Kozmetik sektörünün tek başına serum olarak satılan bu aktif maddesi, Dionesse ürünlerinin hemen hemen çoğunun içindeki herhangi önemli aktif maddelerden sadece bir tanesi.

Niacinamide, dudaklarınızın daha aydınlık, nemli ve güçlü duruşunu sağlamak için serumun içine konuldu.

Ürünün içeriğindeki Sodium Hyaluronate, dudaklarınızı çok iyi nemlendirirken, kırışıklıkları engeller ve geciktirir.

Tüm aktif maddeler İsviçre merkezli Mibelle firmasından tedarik edilerek, üretim tesisimizde bir araya getirilmektedir. 

Dudak Bakım Serumu
Dudak Bakım Serumu

Özetle Dionesse Lips Care Serum içeriğindeki aktif maddeler sayesinde şu özellikleri sağlar:

Dudakları dolgunlaştırır ve anında nemlendirir. 

Dudak üstü ve dudaktaki ince çizgilerin görünümünü azaltır.

Dudak bölgesinde daha dolgun ve sıkı bir görünüm kazandırır.

Dudaklara doğal bir tanım ekleyerek şeklini ve rengini iyileştirir.

Uzun süreli nemlendirme ve görsel güzellik desteği sağlar. (48 saat)

Makyajsız dudağınıza, dudak iç ve dış bölgesini taşırarak birer damla, hafifçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Ürünler hakkında sorularınız için bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürlerr!!



Dudak Bakım Serumu
Dudak Bakım Serumu