5 Çiçek Tonik Ne İşe Yarar?

5 Çiçek Tonik Ne İşe Yarar?

Bugün sizler için Dionesse 5 Çiçek Toniğin ne işe yaradığını ve içeriğinde neler olduğunu yazacağız.

5 çiçek tonik, stres sonrası cilt florasını yeniler. Sağlıklı, son derece saf ve ışıltılı bir cilt sağlar. Tahriş olmuş cildi yatıştırır ve sakinleştirir, duyusal sinir hücrelerinden stres hormonlarının salınmasını önler.

İçeriğindeki BlackBeeOme nadir ve eski bir bal arısı türünün balının fermente edilmesiyle elde edilen bir aktif maddedir. Son derece dayanıklı siyah arının balı, izole edilmiş İsviçre dağ vadilerinde üretilir.

İsviçre'de Mibelle laboratuvarlarında yapılan çalışmalar BlackBeeOme kullandıktan sonra cilt florasının daha hızlı yenilendiğini ve bu aktif maddenin cilt bariyerinin yenilenmesini desteklediğini göstermiştir. Siyah arı balı ekstratı sebum üretimini azaltır. Yağlı ve pürüzlü yüz derisinin homojenliğini iyileştirir. Cilt üzerinde elektronik cihazların, mavi ışığın zararlarının giderilmesi ve şehir kirlerinin hızla atılması ve detoks etkisiyle cildin en rahat haline kavuşmasını sağlar.

BlackBeeOme stres sonrası bireysel cilt mikroflorasının iyileşmesi için tasarlanmıştır ve bu da sağlıklı, son derece berrak ve saf bir ciltle sonuçlanır.

Siyah arı balının etkinliğinin en üst seviyeye ulaşması için 5 özel çiçeğin ekstratı kullanılmıştır. Ölmez çiçek otu, nane, papatya, gül ve ıtır suları ile detoks etkisini cildinizde hissediceksiniz.

Toniğin içerisindeki bir diğer aktif madde olan AquaCacteen özel bir kaktüs türünden elde edilen, ciltteki duyusal sinir hücrelerinden stres belirteçlerinin salınmasını engelleyen, tahriş olmuş cildi sakinleştiren ve yatıştıran ultra rafine bir aktif maddedir. AquaCacteen yüksek su bağlayıcı bileşik içeriği sayesinde olağanüstü nemlendirme özelliklerine sahiptir.

Hem erkekler hem de kadınlar üzerinde yürütülen klinik araştırmalar AquaCacteen'in cilt için olağanüstü derece yatıştırıcı ve sıkılaştırıcı olduğunu göstermiştir.

Avenacare aktif maddesi yulaftan elde edilen doğal bir aktif maddedir. Zengin bir Betaglukan deposu olan İsveç yulafından elde edilmiştir. Tonikte bulunan Avenacare aynı zamanda güneş zararlarından cildi koruyan doğal bir bariyerdir. 

Toniği kullanmak için pamuk ya da el yardımıyla sürmeye gerek yoktur. Sadece yüzünüze spreyi sıkmanız yeterlidir. 

Sabah ve akşam kullanımı ideal olup gün içerisinde 2-3 sıkım yapılması tavsiyemizdir.